OPLEIDINGEN
Co-active coaching Storytelling Loopbaancoaching OCP-methodiek (perfectionisme coaching) 4-dimentioneel bodywork
METHODIEKEN
Coachingsmethodieken van co-active coaching OCP-methodiek (perfectionisme coaching) Storytelling, narratief coachen Lichaamsbewustzijn
ERVARING
Ik coach sinds 15 jaar, vooral in perfectionisme en loopbaanvragen. Daarvoor gaf ik les in het volwassenen en secundair onderwijs, en werkte ik op HR-afdelingen als learning & development verantwoordelijke. Mensen helpen groeien zit me dus in het bloed! Ik geef daarom ook regelmatig opleidingen in organisaties, begeleid teams en coach leidinggevenden. Mijn expertise zit vooral in managementvaardigheden en communicatieve vaardigheden, werken rond perfectionisme, loopbaanvragen en burn-out.
What makes me sparkle?
De ‘shift’ zien in mensen! Dat kleine (en tegelijk grote) moment waarin iemand tot een inzicht komt, waardoor groei wordt ingezet. En daarnaast : wandelen en genieten van de natuur (en de rust), voluit kunnen dansen, en een leuke babbel bij een goed glaasje wijn!
Katrijn De Groot Kapelleveldstraat 8, B-9420 Erpe-Mere 0486 87 09 04 katrijn@sparkle-loopbaancoaching.be www-increscendo-consulting.be
Authenticiteit Authenticiteit heeft voor mij ook te maken met respect : respect voor wie je zelf bent en respect voor anderen. Groeien en bloeien vanuit wie we écht zijn, maakt zoveel mogelijk. Ik ga graag samen met jou op zoek naar wie je bent, om van daaruit de volgende stappen te zetten. Balans Evenwicht in alles, is een van mijn moto’s. Evenwicht in de work/life balance, maar ook in het zorgen voor anderen en het zorgen voor jezelf, in wat we zeggen en in wat we doen. Die balans is vaak wel eens moeilijk te vinden, daarom hecht ik hier ook zoveel waarde aan. Groei I k hou ervan om mensen te helpen groeien, om vanuit zichzelf te gaan doen waar ze goed in zijn, waar ze voldoening in krijgen. Verwerven van inzichten, vaardigheden en kennis zijn zo belangrijk voor onze ontwikkeling. Waarin wil je precies groeien? Ik help er jou graag in verder!
Katrijn De Groot Loopbaancoach (Erpe-Mere en Zottegem)
Meer info
back