SAMEN Samen weten en voelen we meer, toch? Iedere mens heeft een eigen verhaal om te vertellen en dit krijgt de plek die het verdient. Hierover uitwisselen geeft steun, kracht en inspiratie. SPEL Ik zie jouw loopbaan als een groot avontuur en een spel met veel mogelijkheden en kansen. Wil je jezelf verrassen en uit het hokje stappen? Laat ons maar samen spelen en plezier maken. VERTROUWEN Iedereen zoekt een veilige plek, een haven. Voor mij is het helemaal oké om te zoeken en te proberen en ook te mogen falen. Zetten we samen de eerste stap?
OPLEIDINGEN
Professionele bachelor sociaal cultureel werk (Artevelde Hogeschool) Master Sociaal Werk (Universiteit Gent) Basismodule inspirerend coachen (Artevelde Hogeschool) Supported employment coach (Artevelde Hogeschool)
METHODIEKEN
Coaching gaat over het samen zoeken naar jouw puzzelstukjes en zicht krijgen op het hele plaatje. Het vraagt durf om te springen naar iets nieuws of kracht om te waarderen wat er is. Het is best uitdagend om dit alleen te doen. Tijdens mijn coaching wandel, denk of speel ik mee om dichter bij jouw doel te komen. Dit doe ik op basis van het kader van inspirerend coachen (GRROW-model) en de Sparkle methodieken. “We don’t see things as they are, we see things as we are.” Ontdekken wie je bent, wat je nodig hebt geeft je de kracht om bewuste loopbaankeuzes te maken en jouw richting zelf te bepalen. We werken met kleine stappen om dat ene doel te bereiken. Ik vind het fijn om die veilige experimenteer ruimte te kunnen bieden en samen het avontuur van je loopbaan te (her)ontdekken Dit zijn de ingredienten die ik in mijn aanpak hanteer: Inspirerend coachen Oplossingsgericht en doelgerichte aanpak Krachtgerichte methodieken Talentgericht werken Online en Outdoor coaching Zelfdeterminatietheorie
ERVARING
Ik deed mijn ervaring op als educatief medewerker en jeugdwerker. Ik leerde uit ervaring dat we pas echt leren als dit kan in een veilige, speelse, vrije omgeving waar je mag zijn wie je bent. VIk coachte in verleden zowel personen als groepen. In mijn rol als sociaal-cultureel werker bracht ik de voorbij jaren jongeren, collega’s en teams in beweging door op een nieuwsgierige en betrokken manier te begeleiden en te inspireren. Ik ben overtuigd van het belang van diversiteit en de unieke set talenten van mensen en neem dit mee in mijn begeleiding . Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een waardevolle plek te vinden is op onze arbeidsmarkt. Als jobcoach van kwetsbare volwassenen en als loopbaancoach bij Sparkle kan mijn ervaring en overtuiging jou optimaal ondersteunen in de volgende stap in je loopbaan
What makes me sparkle?
Ik geniet ervan mensen hun ervaringen te verrijken en te verbreden door bijvoorbeeld met iemand voor het eerst een pizza te bakken op een houtvuur. Een nieuwe ervaring daagt ons uit en prikkelt ons. Ik leg graag verbinding met andere door te dansen, een spel te spelen, eten te maken, te wandelen of gewoon een tas koffie te drinken. Dit is ook wat coaching met me doet: verbinden, vernieuwen, verbreden en verrijken. Het geeft me energie wanneer ik in die momenten met anderen kom tot iets nieuws en dit vervolgens effectief realiseer. Ik hoop deze momenten met jou in de toekomst te delen.
Bram Van Hecke 0494 49 53 58 bram@sparkle-loopbaancoaching.be www.bramvanhecke.be
Bram Van Hecke Loopbaancoach ( Zwalm en Zottegem)
Meer info
back