NIEUWSGIERIG Naar wie je bent, wat je doet en vooral waarom je iets doet. Verbinden met mensen, samen zicht krijgen op wat er is en wat er in de toekomst roept, dat maakt me blij. VERTROUWEN Ik ga elke mens met een open hart tegemoet. Ik geloof dat iedereen iets moois in zich heeft en dat ieder mens iets kan betekenen voor een ander. Die positieve kijk is mijn uitgangspunt bij coaching. DOORGAAN Uitdagingen aangaan, dat drijft me! Ontmoetingen, nieuwe doelen, leren… I love it! Ik maak er graag iets moois en succesvol van.
Meer info
OPLEIDINGEN
Licentiaat pedagogische wetenschappen, optie orthopedagogiek Oplossingsgericht coachen Werken met talenten Ontwikkelingsgericht coachen perfectionisme Contextueel werken
ERVARING
22 jaar in het coachen van mensen en teams. Ik werkte jarenlang als eerstelijnsleidinggevende in diverse organisaties. Medewerkers coachen naar groei, het inzetten van talenten, meer zelfkennis was altijd één van mijn passies. Daarnaast coachte ik ook diverse teams in het samenwerken, uitzetten van doelen, veranderingstrajecten. De eerste jaren combineerde ik het leidinggeven met het ondersteunen van mensen met een beperking. Het samen inzetten op mogelijkheden, dromen naar realiteit omzetten, creatief op zoek gaan naar wat werkt. Al deze zaken leerde ik in het ondersteunen en zet ik nu dagelijks in tijdens het coachen.
What makes me sparkle?
Me verdiepen in de persoon tegenover mij. Wat deze persoon uniek maakt, hoe deze naar de wereld kijkt. Ik geniet ervan om samen wat inzichten, stukjes bij te ontdekken waardoor de ander zichzelf beter leert kennen. Ik geniet er ongelooflijk van anderen te zien groeien, te zien genieten van wat ze bereiken. Samen brainstormen over verschillende opties in het leven, niets is te zot, vind ik zalig.
Katrien De Baets 0496 52 44 54 katriendb@sparkle-loopbaancoaching.be
Katrien De Baets Loopbaancoach (Gent)
back