THUISKOMEN Je mag zijn wie je bent en dat is al helemaal ok! Als je gelooft in jezelf, kan je pas echt authentiek en integer in de wereld staan. You sparkle most when you are you! WEGWIJZER Met realiteitszin en humor, brengen we samen wat zuurstof en speelsheid in je huidige professionele traject. Je zal je blik verruimen en breder kijken naar je mogelijkheden. Wanneer je zicht krijgt op jouw talenten ga je beter in je vel zitten, zodat je potentieel helemaal tot zijn recht kan komen. MILD Mijn wereld is zacht, maar ook interessant en uitdagend. Doordat ik hoogsensitief ben, heb ik een natuurlijk talent om kwetsbaarheid om te zetten in zachte kracht, zelfs op de werkvloer.
Meer info
OPLEIDINGEN
Master in de psychologische en pedagogische wetenschappen (UGent) Holistisch coach (Centrum Gea) Loopbaancoach en perfectionismecoach (Sparkle, Ho!)
ERVARING
Leerkracht psychologie in het volwassenenonderwijs Opvoedster bij volwassenen met een mentale beperking Orthopedagoge en stafmedewerker in een psychiatrisch ziekenhuis Leidinggevende en stafmedewerker in de bijzondere jeugdzorg (vluchtelingen)
What makes me sparkle?
Zingen en dansen Nabijheid en samen zijn Verwondering, inspireren en geïnspireerd worden
Lily Wille 0485 72 01 41 lily@sparkle-loopbaancoaching.be Lily Wille - Asem - loopbaancoaching & perfectionismecoaching | Vind-een-Coach.be
Lily Wille Loopbaancoach (Gent)
METHODIEKEN
Oplossingsgericht coachen NLP Wijsheden vanuit het boeddhisme ((non)dualiteit, mindfulness e.a.)
back