AUTONOMIE Het is mijn overtuiging dat elkeen de regie kan hebben over zijn eigen loopbaan. De vrijheid om eigen keuzes te maken, iets te veranderen en dicht bij jezelf te blijven. Met als resultaat een hogere jobtevredenheid en meer veerkracht! ONTWIKKELING Levenslang leren is in deze snel veranderende wereld van steeds groter belang. Hoe leer jij het liefst? Waar wil je jou in verdiepen? Welke vaardigheden wil je uitbreiden? Samen gaan we op weg om een antwoord te vinden op deze vragen. DUURZAAMHEID Laten we vooral werken aan een duurzame loopbaan, future-proof én met oog voor je work-life balance op elk moment van je leven. Met een positieve blik op de toekomst en rust in je hoofd!
Meer info
OPLEIDINGEN
In mijn jonge jaren studeerde ik communicatiewetenschappen. Door mijn werk in de human resources werd mijn interesse in het welzijn op de werkvloer en het werkvermogen van mensen aangewakkerd. Ik ging terug naar de schoolbanken en ondertussen is mijn opleiding toegepaste psychologie bijna afgerond. Als echte believer in de concepten van ‘levenslang leren’ en ‘duurzame inzetbaarheid’ volgde ik daarenboven nog de opleiding tot coach, stress -en burnoutcoaching en hartcoherentiecoach.
METHODIEKEN
Mijn aanpak is gestructureerd en pragmatisch. Daarbij word je gestimuleerd om ook zelfstandig enkele oefeningen en zelfreflecties voor te bereiden. Op die manier kan tijd gemaakt worden om samen bepaalde hindernissen op je parcours het hoofd te bieden en met een positive blik de toekomt tegemoet te gaan, een actieplan uit te werken en in te zien wie of wat je hierbij kan helpen!
ERVARING
Als HR professional specialiseerde ik mij in de domeinen ‘rekrutering & selectie’ alsook ‘training & opleiding’ en ‘onboarding’ in bedrijven. Deze ervaring zorgt voor een sterke link met de arbeidsmarkt, en biedt de ideale ondersteuning in jouw zoektocht naar een gepaste baan en als voorbereiding naar je volgende sollicitatiegesprekken. Ondertussen maak ik reeds meer dan 1 jaar deel uit van dit sprankelende team!
What makes me sparkle?
Zien dat mensen het heft in handen nemen, terug de regie verkrijgen over hun eigen loopbaan en de vrijheid voelen eigen keuzes te maken die dichtbij henzelf blijven. Het is prachtig om te zien hoeveel verschillende mensen er zijn, hoe elkeen zijn eigen weg gaat, hoe men open bloeit en beseft hoeveel talent men wel heeft ! Maar bovenal de verbinding en de inpsiratie die ik hierdoor terug krijg motiveren mij elke dag opnieuw.
Nathalie Monbailliu Loopbaancoach (Gent en Zottegem)
back